de de de


Novinky:

Zařiďte si pizzerii od A až do Z

Pizza je vynikajícím a celosvětově oblíbeným pokrmem. O tom není žádných pochyb. Jestliže je vaším snem vlastnit právě dobře zařízenou pizzerii, kde budete moci realizovat své gastronomické tužby pro nejrůznější hosty, budete potřebovat to správné vybavení.

Jsou to nejenom vhodné pece na pizzu, ale i spousta dalšího příslušenství, bez něhož se jednoduše neobejdete.

Kynárna, hnětače a ostatní

Na počátku všeho je to pochopitelně tvorba kvalitního těsta. A právě v jeho případě vám budou nápomocny hnětače. Nerezové výrobky sloužící pro větší zatížení, bez nichž by se vaše vysněná pizzerie asi jeho stěží obešla.

Když už vytvoříte vhodné těsto na pizzu, mělo by také odpovídající dobu kynout. Je pravdou, že pokud máte podnik plný lidí, není asi na co čekat. V takovém okamžiku se kynutí provádí trochu jiným způsobem, než kdybyste si těsto chystali doma. Pro komerční užití se hodí tzv. kynárna. Dostatek prostoru, jednoduché ovládání a v ideálním případě mobilní provedení, abyste kynárnu mohli přemísťovat tam, kam potřebujete.

pec na pizzu

Ideální příslušenství pro výrobu pizzy

Zapomínat byste neměli ani na další důležité prvky související s výrobou pizzy. Těmi nejzákladnějšími jsou bezpochyby lopaty na pizzu. Produkty odlišných velikostí a tvarů, jež vašim potřebám sednou nejvíce. Výrobním materiálem takové lopaty na pizzu bude v ideálním případě aluminium. Délka tohoto výrobku se pohybuje kolem 170 centimetrů, takže pro vkládání a vyndávání pizzy z pece naprosto vyhovující.

Vsaďte na v tomto směru na profesionální techniku určenou pro gastronomická zařízení. Dejte zelenou prvotřídní kvalitě zpracování, cenové dostupnosti a odborné pomoci při výběru pecí, hnětačů, kynárny nebo ostatního příslušenství, jakým jsou zmiňované lopaty na pizzu. V tomto směru vám bude plně nápomocna například společnost A.T.Fornax, s.r.o. Pusťte se směle do zařizování vysněné pizzerie.

Sdílejte článek

Vložit komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*